25.10.2016 16:08

Feyenoord zonder Vilhena tegen Excelsior

Feyenoord moet het in de Rotterdamse derby met Excelsior stellen zonder Tony Vilhena. De middenvelder kampt met lichte enkelklachten, waardoor hij de wedstrijd in De Kuip voor de KNVB beker niet mee kan doen.

Vilhena heeft de enkelblessure overgehouden aan De Klassieker met Ajax (1-1) van afgelopen zondag. De verwachting is dat het duel met Excelsior de enige wedstrijd is dat Vilhena niet mee kan doen. Zondag is de topper tegen nummer drie sc Heerenveen en dan kan de linkspoot naar alle waarschijnlijkheid wel weer meedoen.

Voor Feyenoord is de wedstrijd met Excelsior de derde wedstrijd in zeven dagen. Trainer Giovanni van Bronckhorst kan er aan denken om wat spelers rust te gunnen, maar doelman Brad Jones wil daar niets van weten. "Op het moment dat ik bij deze club tekende, was het mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te keepen. Tot dusver heb ik in alle competities nog geen duel gemist en ook tegen Excelsior wil ik gewoon spelen. Een drukke periode vol wedstrijden is wat mij betreft alleen maar mooi", aldus Jones op de clubsite.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner