25.10.2016 21:21

Van der Gaag: "Er zijn altijd verrassingen"

Excelsior hoopt dit seizoen een van de bekerverrassingen te worden. De Rotterdammers hebben het echter niet getroffen met de loting: in de tweede ronde staat een duel met Feyenoord op het programma. De huidige koploper van de Eredivisie steekt in grootse vorm, maar bij Excelsior gelooft men in een stunt.

"Er zijn altijd verrassingen en waarom zouden wij dat niet kunnen zijn? Tegen Barendrecht moesten we uitkijken dat wij niet in negatieve zin de verrassing zouden worden. Nu zitten we in een moeilijke periode, maar moeten wij als ploeg iets laten zien. Daar is deze wedstrijd een mooie gelegenheid voor", vertelt trainer Mitchell van der Gaag op het digitale thuis van Excelsior.

Aan het begin van het seizoen verloor Excelsior met 4-1 in De Kuip. "Twee maanden terug, dat is in het voetballen heel lang geleden. Bovendien zal Feyenoord misschien ook met andere jongens spelen. Het is sowieso een mooi affiche. Voetballen in De Kuip tegen Feyenoord. Een derby met hopelijk veel publiek. Genoeg redenen om als ploeg iets te willen laten zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner