25.10.2016 21:46

Reserve Romero: "Ik sta er als ik nodig ben"

De loting van de achtste finale van de League Cup heeft een aantal mooie affiches opgeleverd, waaronder de derby van Manchester. De burenruzie maakt altijd wat los, weet ook doelman Sergio Romero. De doelman van Manchester United ziet het duel met Manchester City met vertrouwen tegemoet.

"Of het een derby is of een wedstrijd tegen je grootste rivaal: er staat altijd veel op het spel. We willen geen wedstrijd verliezen, maar zeker niet deze", aldus de reservedoelman van Manchester United op de clubwebsite. "Iedereen moet de focus hebben om het duel te winnen. Dit zijn speciale wedstrijden. Wedstrijden die je zelfs wilt spelen als je geblesseerd bent."

De kans is groot dat Romero woensdag op doel staat. De Argentijn stond ook het vorige League Cup-duel tegen Northampton Town (1-3) onder de lat. "Ik voel me goed en weet ik er sta als de trainer mij nodig heeft. Het wordt een vermakelijke wedstrijd voor de fans. Ik hoop dat we eenzelfde resultaat als in de vorige ronde kunnen behalen, zodat we doorgaan in het toernooi."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner