26.10.2016 09:36

Ramselaar: "Pijnlijk toen we erheen liepen"

Bart Ramselaar viert zijn gelijkmaker voor PSV in de tweede ronde van de KNVB beker tegen Sparta Rotterdam. (25-10-2016)
Bart Ramselaar viert zijn gelijkmaker voor PSV in de tweede ronde van de KNVB beker tegen Sparta Rotterdam. (25-10-2016)

Bart Ramselaar had dinsdagavond begrip voor de teleurstelling bij de supporters van PSV. Het uitvak liet zich duidelijk horen na de 3-1 nederlaag tegen Sparta Rotterdam in de tweede ronde van de KNVB beker.

"Het was pijnlijk toen we erheen liepen", begint Ramselaar tegenover NUsport. "Maar ik snap het wel. We presteren niet en hadden gewoon van Sparta moeten winnen. Dit mag PSV niet overkomen." Afgelopen weekend was PSV in de competitie nog met 1-0 te sterk geweest voor de Rotterdammers. "Het verschil was enorm. Sparta was dit keer echt de betere ploeg."

"We creëerden amper kansen, terwijl Sparta juist veel gevaar stichtte. Het was slap, we waren niet scherp en niet fel. Tot aan de 2-1 hadden we een goede fase. We kregen een kans op 1-2. Als we die hadden gemaakt, dan hadden we de zege binnengehaald. Maar in plaats daarvan scoort Sparta. Die tik kwamen we niet meer te boven."

Vorig jaar stond Ramselaar nog in de bekerfinale met FC Utrecht. "Ik weet daardoor hoe mooi het is om een finale te halen. Dit is zo zonde. Ik wilde het weer meemaken. De meeste spelers in de selectie hebben al prijzen gewonnen, maar ik nog niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner