26.10.2016 15:31

Zlatan: "Je wilt de baas van de stad zijn"

Zlatan Ibrahimović is ontevreden tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (23-10-2016).
Zlatan Ibrahimović is ontevreden tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (23-10-2016).

Zlatan Ibrahimović hoopt dat Manchester United na het League Cup-duel met Manchester City de baas van de stad is. De Zweedse aanvaller speelde in het verleden meer wedstrijden in het heetst van de strijd en doet een beroep op zijn ervaring.

Ibrahimović weet echter dat de competitiewedstrijd tegen The Citizens met 2-1 werd verloren. "In de vorige wedstrijd tegen City ging het niet goed, we verloren, maar laten we deze wedstrijd winnen en doorgaan in de beker. Zij hebben goede spelers, ze weten wat ze doen en wat ze moeten doen. Maar dat weten wij ook. Het is leuk om tegen zulke goede spelers te spelen, omdat dat de wedstrijden zijn waarin je het beste uit jezelf kunt halen."

"Het is een wedstrijd tussen twee rivalen uit dezelfde stad, de één is lichtblauw, de ander rood", vervolgt Ibrahimović tegenover United Review. "Je wilt natuurlijk altijd de baas van de stad zijn. Ik heb zelf veel ervaring met zulke wedstrijden. Overal in Europa heb ik ze gespeeld, wedstrijden in het heetst van de strijd. Ik heb veel van die wedstrijden gewonnen en laten we hopen dat dat woensdagavond weer gebeurt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner