26.10.2016 21:19

Rentree Van Beek loopt opnieuw vertraging op

Sven van Beek in actie tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen van Feyenoord in het stadion van de Rotterdammers. (26-06-2016)
Sven van Beek in actie tijdens de eerste training van het nieuwe seizoen van Feyenoord in het stadion van de Rotterdammers. (26-06-2016)

Sven van Beek maakt toch geen deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord tegen Excelsior. De verdediger leek hersteld van een hardnekkige voetblessure, maar kampt met terugslag. Van Beek moet zijn rentree daardoor noodgedwongen uitstellen.

Van Beek speelde dit seizoen nog geen minuut voor de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst. De verdediger raakte in de voorbereiding geblesseerd aan zijn voet. Die kwetsuur heeft hem lange tijd parten gespeeld, waardoor hij de eerste maanden van het nieuwe seizoen aan zich voorbij moest laten gaan. Onlangs maakte Van Beek zijn rentree bij de beloften van Feyenoord, maar zijn terugkeer in de hoofdmacht van de Rotterdammers duurt toch langer dan verwacht.

"Ja, het is een kleine terugslag", bevestigt Van Bronckhorst woensdag aan FOX Sports. "Helaas voor Sven, helaas ook voor ons." Van Beek kreeg eind vorige week weer last van zijn voet. Hoe lang de verdediger nu uit de roulatie is, is voorlopig nog onduidelijk. "We moeten deze goed kijken hoe we verder gaan met hem. Dit is geen goed nieuws, dat is duidelijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner