27.10.2016 15:26

Nedvěd: "Higuaín is de beste spits ter wereld"

Pavel Nedvěd beweert dat de beste spits ter wereld in de Serie A speelt. De oud-topvoetballer vindt dat Gonzalo Higuaín de beste speler op zijn positie is. Juventus maakte deze zomer meer dan negentig miljoen euro over aan SSC Napoli voor de Argentijnse aanvallerr.

Nedvěd, die vice-voorzitter is van Juventus, vindt het knap dat Higuaín zich snel heeft aangepast in Turijn. "Er zijn tal van voorbeelden te vinden van spelers die het aan het begin lastig hebben bij hun nieuwe club. We zijn erg blij met Higuaín, hij is de beste spits ter wereld. Zijn vastberadenheid is een voorbeeld voor velen. We hebben een goede beslissing gemaakt door hem te halen en dat zal de tijd ook uitwijzen."

Higuaín begon met een klein buikje de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Serie A, maar inmiddels is de Argentijn helemaal fit. De teller staat na tien competitiewedstrijden op zes voor de spits, die vorig seizoen liefst 36 competitiedoelpunten maakte voor Napoli. In de Champions League scoorde Higuaín tot nu toe eenmaal voor zijn nieuwe werkgever.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner