27.10.2016 15:53

"Wat bij Sparta is gebeurd, is onacceptabel"

PSV maakt de laatste weken geen goede indruk. Van de laatste zes wedstrijden wonnen de Eindhovenaren er slechts één. Afgelopen dinsdag werd PSV in de KNVB beker uitgeschakeld door Sparta Rotterdam. Aanvoerder Luuk de Jong erkent dat er na de 3-1 nederlaag op Het Kasteel harde woorden zijn gevallen.

"We hebben besproken hoe we nu verder willen. Wat er binnen de kleedkamer gezegd wordt ga ik niet vertellen, maar we willen dit veranderen. Want wat er bij Sparta is gebeurd is onacceptabel", vertelt De Jong tegenover Omroep Brabant. "Als team moeten we nu een reactie geven. Laten zien dat we PSV zijn en anders voetballen dan de laatste wedstrijden."

De Jong weet niet goed of hij de huidige gang van zaken bij PSV een crisis moet noemen. "Het blijft voetbal en je wil altijd dat alles mooi en goed gaat. Maar hoe je deze fase ook wil noemen; hier moeten we uitkomen. Door keihard te werken en iedere wedstrijd 120% te geven", besluit de captain van PSV. De nummer vier van de Eredivisie neemt het zondag in de GelreDome op tegen Vitesse.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner