27.10.2016 17:55

Jans houdt Achahbar op de bank tegen Venlo

Anass Achahbar lijkt zijn plek in de punt van de aanval voorlopig kwijt te zijn. De speler van PEC Zwolle moet ook in het bekerduel met VVV-Venlo op de bank plaatsnemen. Zijn vervanger in de voorhoede is wederom Queensy Menig.

De van Feyenoord overgekomen Achahbar is zijn basisplaats kwijtgeraakt na de competitiewedstrijd tegen FC Twente. Uit de opstelling blijkt wel dat Zwolle-trainer Ron Jans de tegenstander zeker niet onderschat. Hij stuurt dezelfde elf spelers het veld op als afgelopen weekend tegen Excelsior (2-0 overwinning). Dat betekent een plek op de bank voor Wout Brama en Ryan Thomas.

Bram van Polen, Ted van de Pavert, Calvin Verdonk en Bart Schenkeveld vormen de vertrouwde achterhoede van Zwolle. Youness Mokhtar staat samen met Kingsley Ehizibue op de vleugel gepositioneerd. Het middenveld van Zwolle bestaat uit Django Warmerdam, Mustafa Saymak en Danny Holla.

Maurice Steijn kiest op zijn beurt voor een andere doelman. Delano van Crooy staat op de plek van Maarten de Fockert. Daarnaast mag Joey Sleegers zich vanaf het begin laten zien. Hij zat afgelopen weekend tijdens de 3-1 overwinning op FC Den Bosch nog op de bank. Uiteraard staat doelpuntenmachine Ralf Steuntjes in de punt van de aanval.

De wedstrijd is vanaf 18.30 uur LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner