27.10.2016 19:12

De Boer blijft achter ingeslagen route staan

Ondanks matige prestaties en kritiek in Italië is Inter-trainer Frank de Boer niet van plan om zijn filosofie aan te passen. De Nederlander staat sinds deze zomer onder contract in Italië, maar is allesbehalve goed begonnen in Milaan.

Inter staat nog maar net binnen de top tien van de Serie A, terwijl de club in de Europa League onderaan staat in de groepsfase. In Italië werd een reeks van vier wedstrijden zonder winst onlangs afgesloten, De Boer is van mening dat alles na een tijdje in elkaar gaat passen. "We moeten doorgaan op deze manier. Toen ik hier begon, heb ik ook onmiddellijk met de eigenaren gesproken. Ze zijn allemaal eensgezind. Dat is belangrijk voor mij, want dat is de enige manier waarop we goed kunnen werken."

"Ik ben hier begonnen met een plan en een filosofie. Ik ben ervan overtuigd dat die de juiste is", oogt De Boer zelfverzekerd in gesprek met Premium Sport. "We hebben een moeilijke tijd gehad. In sommige wedstrijden speelden we goed, in sommige niet. Maar als we in dit project blijven geloven, zullen de resultaten komen." De Boer besloot afgelopen zomer in overleg zijn contract bij Ajax in te leveren, een maand later werd hij aangesteld als trainer van Inter.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner