27.10.2016 20:14

PSV-fans maken goede beurt in Europa

De Champions League-prestaties van PSV houden op het veld met een schamel puntje uit drie wedstrijden allerminst over. De Eindhovense aanhang daarentegen krijgt wel credits van de UEFA.

Toon Gerbrands, algemeen directeur van de Brabanders, is in zijn nopjes met zijn supporters. "De UEFA maakt rapporten na wedstrijden", vertelt Gerbrands aan PSV TV. "Daarin zijn de fans van PSV als excellent beschreven. De hoogste waardering die je kunt krijgen. Ze hebben de ploeg door dik en dun gesteund. We kwamen snel op achterstand, maar ze bleven ons steunen en toejuichen", aldus de bestuurder, die nog vertelde dat ook Manuel Neuer aan Arjen Robben zijn bewondering liet blijken.

Het is een zeldzaam lichtpunt bij PSV, het gaat niet goed met de kampioen en er lijkt frictie tussen de aanhang en een enkele spelers die enkele maanden geleden nog een cruciale rol speelden in het kampioenschap van de ploeg van Phillip Cocu. Het voorlopig dieptepunt volgde dinsdagavond toen op Spangen het bekeravontuur eindigde door een 3-1 nederlaag bij Sparta Rotterdam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner