29.10.2016 19:13

Sparta zonder Bart Vriends tegen Heracles

Sparta Rotterdam speelt tegen Willem II in speciale shirts vanwege het 100-jarig bestaan van stadion Het Kasteel. (15-10-2016)
Sparta Rotterdam speelt tegen Willem II in speciale shirts vanwege het 100-jarig bestaan van stadion Het Kasteel. (15-10-2016)

Bart Vriends ontbreekt zaterdagavond bij Sparta Rotterdam. De verdediger kan niet spelen vanwege een schouderblessure. Sherel Floranus vervangt hem in het uitduel met Heracles Almelo.

De thuisploeg treedt aan met Bram Castro onder de lat. In de achterhoede spelen Tim Breukers, Mike te Wierik, Justin Hoogma en Robin Pröpper. Het middenveld bestaat uit Thomas Bruns, Joey Pelupessy en Lerin Duarte. Voorin moeten Samuel Armenteros, Brandley Kuwas en Daryl van Mieghem voor gevaar gaan zorgen.

Roy Kortsmit is de doelman van Sparta Rotterdam. Hij wordt achterin bijgestaan door Michel Breuer, Rick van Drongelen, Denzel Dumfries en Sherel Floranus. Op het middenveld zullen Mart Dijkstra, Kenneth Dougall en Stijn Spierings spelen. De voorhoede bestaat uit Craig Goodwin, Zakaria el Azzouzi en Thomas Verhaar.

Volg het duel tussen Heracles Almelo en Sparta Rotterdam vanaf 19:45 uur hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner