29.10.2016 19:21

PSV ongewijzigd op bezoek bij Vitesse

Gastón Pereiro (l.) ontwijkt een tackle van Sherel Floranus (r.) tijdens de tweede ronde van de KNVB beker. (25-10-2016)
Gastón Pereiro (l.) ontwijkt een tackle van Sherel Floranus (r.) tijdens de tweede ronde van de KNVB beker. (25-10-2016)

Trainer Phillip Cocu heeft zijn elftal niet gewijizigd ten opzichte van de bekerblamage van afgelopen dinsdag. Dezelfde elf spelers staan in Arnhem aan de aftrap. Dat betekent dat Cocu opnieuw de voorkeur geeft aan Remko Pasveer onder de lat.

Vitesse begint met nagenoeg dezelfde elf in vergelijking met de derby van afgelopen zondag. Henk Fraser zag rechtsback Kelvin Leerdam geblesseerd afhaken in het duel met NEC. Zijn vervanger is Shiran Yeini. De Amerikaan Matt Miazga blijft naast aanvoerder Guram Kashia staan in het hart van de verdediging.

Voor Davy Pröpper betekent het de tweede keer dat hij terugkeert in de Gelredome. De geboren Arnhemmer sloot in de zomer van 2009 aan bij de A-selectie van Vitesse, waar hij in zes seizoenen tot 132 Eredivisiewedstrijden kwam.

De wedstrijd tussen Vitesse en PSV is vanaf 19:45 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner