30.10.2016 09:18

Darri hoopt op kans in de basis van Stegeman

Brahim Darri passeert zijn tegenstander in het duel tussen Heracles Almelo en Willem II. (14-08-2016)
Brahim Darri passeert zijn tegenstander in het duel tussen Heracles Almelo en Willem II. (14-08-2016)

Brahim Darri hoopt Heracles Almelo-trainer zaterdagavond overtuigd te hebben van zijn kwaliteiten. De vleugelaanvaller krijgt de laatste weken weinig speeltijd, maar was tegen Sparta Rotterdam (2-2) erg belangrijk voor zijn ploeg. Darri hoopt nu op een basisplaats.

Darri bleef in de duels met PSV (1-1) en sc Heerenveen (3-1, nederlaag) de gehele wedstrijd aan de kant. "Het is niet dat ik constant aanklop bij de trainer waarom ik op de bank zit. Het is logisch dat hij andere jongens ook vertrouwen geeft", vertelde Darri na afloop van de wedstrijd in het Polman Stadion aan Voetbal International. "Alleen ik vind wel dat ik moet spelen. Vandaag hoop ik weer mijn visitekaartje te hebben afgegeven."

De vleugelaanvaller kwam in de 55ste minuut in het veld en was in de 68ste minuut verantwoordelijk voor de gelijkmaker tegen Sparta. Darri maakte een gretige indruk en viel op met enkele prima acties. Is zijn uitstekende invalbeurt reden om volgende week in de basis te starten? "Dat is misschien iets te snel gezegd. Maar ik heb in ieder geval laten zien dat ik fris ben, er zin in heb, dreigend kan zijn en een aandeel kan hebben. Het begin van de ommekeer? Ik hoop het, dan kom ik terug op dit interview."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner