30.10.2016 09:32

Fraser: "Hadden meer punten moeten hebben"

Vitesse-trainer Henk Fraser zag zijn ploeg zaterdagavond met 0-2 verliezen van PSV. De oefenmeester had goede hoop om de landskampioen punten af te snoepen, maar stond na afloop met lege handen.

Na afloop was Fraser best tevreden over het spel van zijn ploeg in het Gelredome. De trainer van de Arnhemmers was benieuwd in hoeverre Vitesse zich kon meten met de topclubs in de Eredivisie. "Qua resultaat kunnen we ons dus nog niet meten met Ajax en Feyenoord, qua spel vind ik dat wel", liet Fraser na afloop weten aan Omroep Gelderland. "Als je kijkt naar ons spel vandaag, dan waren we dwingend en dominant. Dus dan is het zonde dat je van de kampioen van Nederland verliest."

Fraser was na het verloren duel erg mild over zijn spelers. Volgens de oud-trainer van ADO Den Haag viel zijn ploeg eigenlijk niets te verwijten. "Er zijn natuurlijk kritische noten, maar ook veel positieve zaken. Een graadmeter is voor mij ook het publiek. Dat stond tot het einde achter ons. Als wij niet de juiste intentie hebben, dan zullen ze ons ook uitfluiten."

Vitesse staat na elf speelrondes voorlopig op een zevende plaats in de Eredivisie. De Arnhemmers wonnen vier keer, speelden drie keer gelijk en verloren ook vier duels. Fraser had voorafgaand aan het seizoen op meer punten gehoopt. "Daar zijn we zeker niet tevreden over, dat is een feit. We hadden in verschillende wedstrijden meer punten moeten hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner