30.10.2016 11:25

Hulshoff hoopt op omslagpunt bij SC Cambuur

SC Cambuur neemt het zondagmiddag op tegen FC Eindhoven. De Leeuwarders hopen na twee achtereenvolgende overwinningen ook in het Jan Louwers Stadion op drie punten. Interim-trainer Sipke Hulshoff hoopt op een flow voor zijn ploeg.

Cambuur won vorige week met 4-2 van FC Oss en schakelde doordeweeks de amateurs van TEC uit in het bekertoernooi (0-4). Mocht de ploeg uit Leeuwarden ook in Eindhoven winnen, is er sprake van een uitstekende week. "Dat is duidelijk. Dat hebben we de jongens ook voorgehouden", stelt Hulshoff. "Zoals gezegd moet deze week voor ons het omslagpunt worden en er voor zorgen dat we in een flow terecht gaan komen. We trekken de opstelling dan ook gewoon door naar zondag, dezelfde jongens gaan starten."

De Leeuwarders staan nog altijd op een teleurstellende twaalfde plaats in de Jupiler League, maar vertrouwen is er bij de aanhang in ieder geval wel. "Er gaan zondag bijna 300 supporters mee. Je zou het haast een halve thuiswedstrijd kunnen noemen. Die mensen mogen niet met een teleurgesteld gevoel naar huis gaan. Het is aan ons om dat te voorkomen en met veel energie en goed voetbal de drie punten mee naar Leeuwarden te nemen", aldus Hulshoff op de officiële website van Cambuur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner