30.10.2016 11:38

Aantal blessures neemt nog verder toe bij PSV

Phillip Cocu moest zaterdagavond twee keer noodgedwongen wisselen. Zowel Jetro Willems als Steven Bergwijn ging met een blessure naar de kant. Ook Jeroen Zoet zit nog altijd in de lappenmand. Hij werd tegen Vitesse (0-2 zege) vervangen door Remko Pasveer.

Bergwijn haakte na een uur spelen af. "Steven kreeg een trap op zijn voet. Hij heeft last van een kneuzing. Dat is pijnlijk, maar verder is er weinig aan de hand", liet Cocu na afloop weten aan FOX Sports. "Jetro had rugklachten. Hij heeft het nog wel geprobeerd. Op een gegeven moment gaf hij aan dat het niet meer ging. Morgen bekijken we of er meer achter zit of dat het een kwestie van één of twee dagen is."

Dinsdag speelt PSV in de groepsfase van de Champions League tegen Bayern München. Of Zoet er dan wel bij is, is nog maar zeer de vraag. Volgens Cocu staat er achter zijn naam nog een groot vraagteken. "Ik denk dat het hoogst twijfelachtig is. Niet uitgesloten, maar wel twijfelachtig." De doelman van PSV kampt met een spierblessure en moest de dubbele confrontatie met Sparta (winst in competitie, nederlaag in bekertoernooi) al missen. Cocu kon in Arnhem ook al geen beroep doen op Siem de Jong, Luciano Narsingh, Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner