30.10.2016 12:00

Ron Jans laat basis intact tegen Go Ahead

PEC Zwolle is de laatste drie wedstrijden in de competitie ongeslagen. Trainer Ron Jans ziet daarom geen reden om zijn basiselftal te wijzigen voor de IJsselderby.

Na een matige seizoenstart lijkt PEC Zwolle de laatste weken de juiste vorm te pakken te hebben. Vorige week werd met 0-2 Excelsior aan de kant gezet. En ook midweeks in de beker wisten de Zwollenaren te winnen van VVV Venlo. En ook de blessurezorgen van Jans werden steeds minder. Zo zit spits Nicolai Brock-Madsen weer bij de wedstrijdselectie na zijn bovenbeenblessure. Wel weer een domper: Wout Brama heeft wederom last van een blessure en ontbreekt.

Bij Go Ahead Eagles wel twee wijzigingen ten opzichte van de verloren wedstrijd tegen FC Twente. Spits Leon de Kogel heeft last van een achillespeesblessure en ontbreekt in de IJsselderby. Zijn vervanger is, net als in de bekerwedstrijd tegen Jodan Boys, Sam Hendriks. Kevin Brands kon tegen Twente nog op een basisplek rekenen, maar tegen streekrivaal PEC Zwolle mag hij een plek op de bank zoeken. Norichio Nieveld is zijn vervanger.

De aftrap is om 12.30 en de wedstrijd is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner