30.10.2016 21:09

Giroud wil nog niet speculeren over titel

Arsenal doet helemaal mee aan kop van de Premier League. The Gunners verzamelden net zoveel punten als koploper Manchester City, maar hebben een iets minder doelsaldo. Spits Olivier Giroud wil nog niet te veel denken aan het kampioenschap.

Het laatste kampioenschap van Arsenal dateert uit 2004 en de fans vinden het hoog tijd voor een nieuwe titel. Giroud wil de fans echter nog niet te veel hoop geven. "We hebben pas een kwart van de competitie achter de rug. Ik wil het nog niet hebben over onze koppositie."

"Natuurlijk willen we als eerste eindigen en kampioen worden, maar het is nog een lange weg. Het gaat goed en we moeten zorgen dat we deze lijn vasthouden", aldus Giroud op de clubsite.

Arsenal won zaterdagmiddag op bezoek bij Sunderland dankzij de Franse spits (1-4). Als invaller maakte Giroud het verschil, door tweemaal te scoren bij zijn eerste twee balcontacten. "Ik wou dat ik dat elke week kon doen. Ik kom terug van een blessure en ben blij om weer op het veld te staan. Het is voor een aanvaller altijd belangrijk om te scoren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner