31.10.2016 10:50

Conte wil Chelsea geen titelkandidaat noemen

Chelsea-trainer Antonio Conte wil zijn ploeg op dit moment nog geen titelkandidaat noemen. Door de 0-2 overwinning op Southampton bedraagt de achterstand op de top drie slechts een punt. Bovendien won het elftal van Conte al vier wedstrijden op rij zonder een tegendoelpunt te incasseren.

Vorige week maakte Chelsea grote indruk door Manchester United met 4-0 te verslaan. Ook toen liet Conte al weten zijn ploeg nog geen titelkandidaat te vinden. "Die mening heb ik nog steeds", zo laat de oefenmeester weten aan Sky Sports. "Het is ook nog veel te vroeg om hierover te praten. We moeten hard blijven werken en beter worden. Na de eerste seizoenshelft kunnen we hier pas iets zinnigs over zeggen."

De voormalig coach van Juventus zag zijn manschappen een uitstekende wedstrijd spelen op bezoek bij Southampton. "Ik ben zeer blij, omdat we met het hele team keihard werkten. We speelden op de juiste manier en waren ook bij balverlies erg sterk. Het is bovendien fantastisch dat we vier duels op rij geen tegengoal hebben gekregen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner