31.10.2016 14:47

Van der Heijden: "Feyenoord is niet moe"

Jan-Arie van der Heijden gaat er met de bal vandoor tijdens het competitieduel Feyenoord - sc Heerenveen (30-10-2016).
Jan-Arie van der Heijden gaat er met de bal vandoor tijdens het competitieduel Feyenoord - sc Heerenveen (30-10-2016).

Na negen overwinningen in de competitie op rij wist Feyenoord inmiddels twee competitiewedstrijden op rij niet te winnen, maar volgens Jan-Arie van der Heijden komt dat op korte termijn wel goed. Feyenoord speelde gelijk tegen Ajax (1-1) en sc Heerenveen (2-2).

Midweeks wist Feyenoord in de beker wel met 4-0 te winnen van Excelsior, terwijl de Rotterdammers donderdagavond in Oekraïne spelen tegen Zorya Lugansk in de Europa League. Een slopend programma, maar volgens Van der Heijden is Feyenoord niet moe. "Of er vermoeidheid is? Veel jongens met kramp? Terence Kongolo trok na zijn behandeling al weer sprintjes. Nee, Feyenoord is niet moe."

Feyenoord verspilde punten, maar desondanks hield Van der Heijden enigszins een goed gevoel over aan de wedstrijden tegen Ajax en sc Heerenveen. "Tegen Ajax waren we beter en ook van Heerenveen hadden we moeten winnen", vervolgt de verdediger tegenover het Algemeen Dagblad. "Heerenveen speelde een goede eerste helft, maar ze schoten driemaal op doel en maakte twee doelpunten. Dat deden wij niet goed."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner