31.10.2016 16:05

Van Ginkel maakt rentree bij Chelsea

Marco van Ginkel (r.) is Arkadiusz Milik (l.) te snel af tijdens de oefenwedstrijd Polen - Nederland (01-06-2016).
Marco van Ginkel (r.) is Arkadiusz Milik (l.) te snel af tijdens de oefenwedstrijd Polen - Nederland (01-06-2016).

Marco van Ginkel maakt maandagavond zijn rentree bij Chelsea. De middenvelder komt namens Chelsea U23 in actie tijdens het competitieduel met Everton U23.

Van Ginkel maakte het nieuws maandagmiddag via zijn officiële Instagram account bekend. De Nederlandse middenvelder kwam tijdens het huidige seizoen nog geen minuut in actie vanwege een hardnekkige knieblessure. Van Ginkel speelde vorig seizoen nog een half jaar op huurbasis voor PSV en de Eindhovenaren wilden graag opnieuw in zee met Van Ginkel, maar de transfer ging niet door vanwege de knieblessure van Van Ginkel.

De middenvelder verruilde in de zomer van 2013 Vitesse voor Chelsea, maar zijn Engelse avontuur is nog geen groot succes. Van Ginkel raakte direct na zijn transfer zwaar geblesseerd aan zijn knie en kwam tot dusver slechts tot twee competitiewedstrijden namens Chelsea. Naast PSV verhuurde Chelsea de middenvelder ook aan Stoke City en AC Milan. 

Van Ginkel heeft in Londen nog een contract tot medio 2018.

 

Playing with the u21 against Everton tonight, looking forward to it! Vanavond met de u21 tegen Everton, lang geleden en heb er zin in! #CFC

Een foto die is geplaatst door Marco van Ginkel (@marcovanginkel) op

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner