31.10.2016 19:25

Ancelotti spaart sterspelers niet in Eindhoven

PSV hoeft niet te rekenen op een B-elftal van Bayern München in de Champions League. Der Rekordmeister heeft een zwaar programma op de agenda staan, maar trainer Carlo Ancelotti is niet van plan zijn opstelling te wijzigen.

"Het is een belangrijke en moeilijke wedstrijd voor ons. Wij willen eerste worden in de poule, dus dinsdag ga ik met de beste elf spelen", stelt de Italiaan op de persconferentie voor de wedstrijd in Brabant. "PSV speelt thuis en zal wat meer gaan drukken. PSV is in eigen stadion vaak sterk, maar we gaan ons niet aanpassen."

Bayern München treft tussen de Europese ontmoetingen door Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen in de Bundesliga. De club heeft in groep D wat goed te maken, aangezien het verloor van Atlético Madrid. Robben kan daarbij goed helpen. "Hij kan spelen inderdaad, al weten we nog niet helemaal hoe lang precies", stelt Ancelotti.

PSV en Bayern München staan dinsdagavond tegenover elkaar. De Eredivisionist heeft een klein wonder nodig om te overwinteren in de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner