01.11.2016 09:45

Stoke-trainer Hughes hoopt dat Bony los is

Stoke City-trainer Mark Hughes is het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter tijdens het competitieduel Stoke City - Swansea City (31-10-2016).
Stoke City-trainer Mark Hughes is het niet eens met een beslissing van de scheidsrechter tijdens het competitieduel Stoke City - Swansea City (31-10-2016).

Stoke City-trainer Mark Hughes hoopt dat Wilfried Bony eindelijk los is. De Ivoriaan wordt dit seizoen door Stoke City gehuurd van Manchester City, maar de spits wist tot aan maandagavond het net niet te vinden.

Maandagavond bezorgde Bony zijn ploeg drie punten door twee keer te scoren tegen zijn oude club Swansea City (3-1 overwinning). "Iedereen verwachtte dat Bony belangrijk voor ons zou worden. Daarom ben ik blij voor hem dat hij gescoord heeft, dat was namelijk nog het enige waar het aan ontbrak", aldus de coach van The Potters tegenover Sky Sports. "Bij Swansea zat hij ook een tijd tegen zijn eerste doelpunt aan te hikken en toen hij los was kon hij niet meer stoppen met scoren. Laten we hopen op een herhaling van dat scenario."

Afgelopen zomer kwam de oud-speler van Vitesse negatief in het nieuws bij Stoke City. "Wilfried is een man met karakter, een grote persoonlijkheid en hij doet het goed hier. Toen hij afgelopen zomer naar Stoke kwam, waren er verhalen dat hij een slechte invloed zou hebben op het team. Ik weet niets van die onzin. Ik weet niet waar dat vandaan is gekomen. Je zag het aan de reacties na zijn goals, iedereen hier is blij met hem."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner