01.11.2016 20:58

Hamšík redt punt voor SSC Napoli in Turkije

De Champions League-wedstrijd tussen Beşiktaş en SSC Napoli heeft geen winnaar opgeleverd. De Turken leken voor de tweede keer in korte tijd de club uit Napels te verslaan, maar Marek Hamšík zorgde ervoor dat Napoli een punt meenam uit Istanboel. Het duel eindigde in 1-1.

De wedstrijd tussen de nummers één en twee uit Groep B ging lange tijd gelijk op. Even leek het erop dat het publiek in de Vodafone Arena een duel zonder doelpunten zou aanschouwen, maar daar bracht Ricardo Quaresma tien minuten voor tijd verandering in. Vanaf de strafschopstip maakte de Portugees de openingstreffer. De Turkse ploeg slaagde er echter niet in om de 1-0 over de streep te trekken, want Hamšík maakte even later de gelijkmaker. Twee weken geleden won Beşiktaş nog met 2-3 in Napels.

Beşiktaş en SSC Napoli gaan waarschijnlijk samen met SL Benfica uitmaken wie bij de eerste twee eindigen in Groep B. Napoli gaat in de groep met zeven punten aan de leiding, Beşiktaş en SL Benfica hebben respectievelijk zes en vier punten. De Portugezen nemen het later op de dinsdagavond op tegen Dinamo Kiev, dat één punt uit drie duels heeft.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner