02.11.2016 09:46

Simeone verwijt zichzelf foute beslissingen

Atlético Madrid plaatste zich dinsdagavond in de blessuretijd tegen FK Rostov (2-1) voor de volgende ronde van de Champions League. Diego Simeone nam daarvoor de schuld op zich. De trainer maakte naar eigen zeggen enkele fouten beslissingen, die door zijn ploeg zijn hersteld.

Atlético en Bayern zijn met nog twee groepsduels te gaan al zeker van de knock-outfase. "Het was voor mij geen goede wedstrijd. Ik heb een aantal slechte keuzes gemaakt tijdens de wedstrijd en dat zit me dwars. Ik zal daar nog wel over piekeren. Gelukkig waren de spelers in staat om de schade te herstellen", vertelt Simeone op de website van de UEFA.

"Zoals we verwachtten werd het een heel zware wedstrijd, want Rostov verliest zelden met veel doelpunten verschil. Toch hebben we gewonnen en staan we voor de vierde keer op rij in de knock-outfase, dat geeft mij een trots gevoel." Voornamelijk Antoine Griezmann en Diego Godín maakten een goede indruk op Simeone. Griezmann was verantwoordelijk voor het winnende doelpunt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner