02.11.2016 10:16

Hernández: "Bij United mijn best gedaan"

Javier Hernández loopt niet met het gevoel rond dat zijn periode in Engeland is mislukt. De aanvaller keert woensdagavond voor even terug in het land waar hij voor Manchester United uitkwam. Met Bayer Leverkusen staat de Mexicaan in de Champions League tegenover Tottenham Hotspur. Twee weken geleden bleven beide ploegen steken op een doelpuntloos gelijkspel.

Hernández heeft niet het gevoel dat hij iets moet bewijzen in Engeland. In augustus 2015 trok Hernández de deur bij Manchester United achter zich dicht. "Ik heb bij United mijn best gedaan in iedere minuut op het veld. Gelukkig zijn mijn statistieken positief. Toen ik vertrok, waren er maar drie spelers in de geschiedenis van de Premier League die minder minuten nodig hadden om te scoren", zo vertelt de voorhoedespeler aan de Daily Mirror.

"Dat is wat ik achterliet. Ik liet ook veel goede vrienden en herinneringen achter in Engeland. Er zijn altijd dingen die beter of slechter kunnen gaan in het leven, maar ik heb ervan genoten." Hernández voorspelt een lastige wedstrijd tegen Tottenham. "Ze maken een goede ontwikkeling door, hebben met Mauricio Pochettino een toptrainer in huis en ze wisten veel goede spelers te behouden. We zien Tottenham als een van de zwaarste tegenstanders in Europa."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner