02.11.2016 10:49

Memphis niet bij selectie tegen Fenerbahçe

Memphis Depay kijkt vanaf de bank toe tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en Fenerbahçe. (20-10-2016)
Memphis Depay kijkt vanaf de bank toe tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en Fenerbahçe. (20-10-2016)

Memphis Depay hoeft tijdens de Europa League-wedstrijd van Manchester United tegen Fenerbahçe niet te rekenen op speelminuten. Trainer José Mourinho heeft de Nederlands international namelijk buiten de wedstrijdselectie gelaten. Phil Jones keert daarentegen terug bij United.

Met een groep van 21 spelers reist Mourinho af naar Istanbul. De afwezigheid van Memphis is opvallend te noemen omdat hij het juist moest hebben van minuten in de Europa League. Tegen Feyenoord en Fenerbahçe viel de vleugelspeler ruim twintig minuten in. In de Premier League komt Memphis nog minder aan spelen toe.

Manchester United geeft geen reden voor de afwezigheid van de aanvaller. Jones keert in Istanbul terug vanwege een knieblessure. Timothy Fosu-Mensah en Daley Blind maken eveneens deel uit van de wedstrijdselectie. United staat op basis van doelsaldo eerste in de groep. De Engelsen hebben net zoals Feyenoord zes punten na drie wedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner