02.11.2016 11:42

Wenger geniet van schitterende actie Özil

Mesut Özil stuurt eerst de keeper en twee verdedigers van Ludogorets het bos in alvorens hij scoort voor Arsenal. (01-11-20160
Mesut Özil stuurt eerst de keeper en twee verdedigers van Ludogorets het bos in alvorens hij scoort voor Arsenal. (01-11-20160

Mesut Özil wist dinsdagavond de aandacht op zich te vestigen met zijn winnende doelpunt voor Arsenal. De middenvelder stuurde op fraaie wijze de keeper en twee verdedigers van Ludogorets het bos in. Het resulteerde in een 2-3 overwinning voor de Londenaren.

Dankzij de zege is Arsenal verzekerd van deelname aan de knock-outfase van de Champions League. Arsène Wenger was na afloop vol lof over de actie van Özil. "Özil maakt altijd de beste keuze. Al moet ik toegeven dat ik eigenlijk dacht dat hij verkeerd koos. Ik had in eerste instantie liever gezien dat hij direct had geschoten, maar hij bewees zijn gelijk", aldus Wenger in de Engelse media.

Teamgenoot Shkodran Mustafi wist niet wat hij zag toen zijn landgenoot de verdediging op het verkeerde been zette. "Ik had waarschijnlijk direct uitgehaald vanaf achttien meter, maar hij blijft zo ongelooflijk rustig en kalm om het vervolgens briljant af te ronden. Verder wil ik er niet te veel meer over zeggen. Straks krijgt hij het weer in zijn bol en denk hij dat hij de allerbeste is", reageerde Mustafi met een knipoog.

Bekijk hier het doelpunt van Mesut Özil

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner