02.11.2016 13:30

Liverpool is Ings opnieuw maanden kwijt

Danny Ings baalt van een gemiste kans tijdens het League Cup-duel Liverpool - Tottenham Hotspur (25-10-2016).
Danny Ings baalt van een gemiste kans tijdens het League Cup-duel Liverpool - Tottenham Hotspur (25-10-2016).

Liverpool kan voorlopig geen beroep doen op Danny Ings. De 24-jarige aanvaller heeft tijdens het League Cup-duel met Tottenham Hotspur (2-1 overwinning) opnieuw een zware blessure opgelopen.

De Engelsman verruilde in de zomer van 2015 Burnley voor Liverpool, maar zijn avontuur bij The Reds is nog geen bijster groot succes. De spits liep na vijf competitiewedstrijden een zware knieblessure op en moest ruim een half jaar revalideren. Liverpool-trainer Jürgen Klopp deed tijdens het huidige seizoen amper een beroep op Ings en dat gaat voorlopig ook niet veranderen.

Liverpool bevestigde woensdag namelijk dat Ings tijdens het League Cup-duel met Tottenham Hotspur opnieuw een zware knieblessure heeft opgelopen. De Engelsman moet worden geopereerd en The Reds verwachten dat de aanvaller zeven tot negen maanden uitgeschakeld zal zijn. "Om te zeggen dat we balen van zijn blessure is een understatement", aldus Klopp op de clubsite van Liverpool. "Hij is een geweldige jongen en heeft ontzettend hard gewerkt. Hij verdient beter."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner