03.11.2016 09:17

Pochettino trekt na nederlaag boetekleed aan

Tottenham Hotspur heeft zichzelf woensdagavond in de vingers gesneden door in de Champions League een thuisnederlaag te lijden tegen Bayer Leverkusen. De club uit Londen verloor met 0-1 en is daardoor afgezakt naar plek drie in Groep E, waardoor overwintering in het miljardenbal op de tocht staat.

"Hier is geen excuus voor", aldus een schuldbewuste Mauricio Pochettino ten overstaan van de internationale pers. "Het lag niet aan het veld, het lag niet aan Wembley. We moeten kritisch zijn op onszelf. Het ontbrak ons aan energie en agressie. De spelers zijn ontzettend teleurgesteld. Nu moeten we de spelers optillen. De enige manier om dit te veranderen is om hard te werken."

Na vier wedstrijden staat Tottenham Hotspur op vier punten in de groep. Bayer Leverkusen en AS Monaco hebben een voorsprong van respectievelijk twee en vier punten op de Engelsen. Het doel voor Tottenham Hotspur in het vervolg van de groepsfase is duidelijk: winnen van AS Monaco en CSKA Moskou en hopen dat ofwel de Duitsers, ofwel de Fransen steken laten vallen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner