03.11.2016 10:16

Dost blij met speeltijd concurrent Castaignos

Zoals wel vaker dit seizoen stond woensdagavond bij Sporting CP een Nederlandse spits in de basis. Ditmaal was het niet Bas Dost die mocht starten tegen Borussia Dortmund, maar Luc Castaignos. Dost vindt het niet vervelend dat hij plaats moest nemen op de reservebank.

"Ik heb ontzettend veel wedstrijden gespeeld. Ik vond het wel prettig om eerlijk te zijn. Luc Castaignos heeft het verdiend", laat Dost weten tegenover Veronica. De lange spits verving na een helft spelen zijn team- en landgenoot in de punt van de aanval. Zowel Castaignos als Dost wist geen potten te breken in het Signal Iduna Park. De wedstrijd werd met 1-0 gewonnen door Borussia Dortmund, dat aan een doelpunt van Adrián Ramos genoeg had.

Voor Castaignos betekende het duel met Borussia Dortmund zijn eerste basisplaats voor de Portugese club. Dost speelde dit seizoen al veel meer wedstrijden en was in tien duels vijf keer trefzeker voor Sporting. De laatste keer dat van VfL Wolfsburg overgekomen spits scoorde, dateert alweer van eind september.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner