04.11.2016 14:10

Petrović gaat alleen harde werkers opstellen

Na een fantastische start van het seizoen is ADO Den Haag in een sportieve crisis terechtgekomen. De Hagenaren wonnen sinds halverwege augustus geen wedstrijd meer en snakken naar een zege. Zaterdag kan ADO Den Haag tegen Willem II de weg naar boven inslaan. Trainer Željko Petrović heeft het strijdplan in ieder geval al klaarliggen.

"We moeten er alles aan doen drie punten in Den Haag te houden. Ik wil met jongens gaan spelen die echt alles willen geven. Ik ga niet meer naar namen kijken, maar naar jongens die graag energie in de wedstrijd willen steken. En dan alles, maar ook echt alles doen om ook het publiek erbij te betrekken vanaf de eerste minuut", aldus Petrović op de clubwebsite van ADO Den Haag.

"Als het voetballend niet lukt, dan opportunistisch met spelers die graag willen lopen en werken. Wij moeten keihard strijden. Dat mag het publiek ook verwachten", vervolgt de oefenmeester. "Ik wil tegen Willem II een ander ADO Den Haag zien. Sommige jongens hebben een houding alsof ze niet willen winnen. Dat is vervelend. We moeten dreigender zijn, meer voorzetten geven en meer kansen creëren. Dan kom je wel in de wedstrijd. Maar ik houd vertrouwen in de selectie."

ADO Den Haag pakte in de eerste vier wedstrijden van het seizoen tien punten en draaide bovenin mee. Het was hosanna in Den Haag, maar toen begon de sportieve ellende. In de zeven daaropvolgende wedstrijden veroverde het team van Petrović nog maar één punt. Ondanks de sportieve malaise bevindt ADO Den Haag zich nog altijd op de elfde plaats in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner