06.11.2016 10:52

Ramselaar: "We hebben het als team lastig"

Kamohelo Mokotjo (r.) wordt ingesloten door onder meer Bart Ramselaar (l.) tijdens het duel PSV - FC Twente. (05-11-2016)
Kamohelo Mokotjo (r.) wordt ingesloten door onder meer Bart Ramselaar (l.) tijdens het duel PSV - FC Twente. (05-11-2016)

Bart Ramselaar speelde tegen FC Twente een prima wedstrijd, maar wederom stelde PSV teleur. De middenvelder van de Eindhovenaren weet na het 1-1 gelijkspel ook niet hoe ze het tij kunnen keren.

"We hebben het als team lastig als ze gaan inzakken en gaan parkeren. Daar moeten we op gaan trainen, want we hebben daar niet echt een oplossing voor. Twente heeft veel op de counter gespeeld. We hadden het moeilijk omdat ze gingen parkeren. Daar kwamen we moeilijk doorheen. De tweede helft ging dat wel beter", aldus de jongeling tegenover FOX Sports.

Het Eindhovense publiek werd negatief verrast door de wissel van de middenvelder in de tweede helft. "De trainer (Phillip Cocu, red.) gaf aan dat ik honderd procent moest geven. Omdat ik altijd veel energie in de wedstrijd stop, heb ik wel eens dat ik het laatste kwartier op ben. Of dat vandaag (zaterdag, red.) zo was, weet ik niet. Maar de trainer koos voor een frisse kracht", besluit Ramselaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner