06.11.2016 12:18

Kane na blessure terug in de basis bij Spurs

Vincent Janssen (l.) en Harry Kane (r.) staan samen in de basis van Tottenham Hotspur tijdens het duel met Crystal Palace. (20-08-2016)
Vincent Janssen (l.) en Harry Kane (r.) staan samen in de basis van Tottenham Hotspur tijdens het duel met Crystal Palace. (20-08-2016)

Harry Kane keert zondagmiddag terug in de basis bij Tottenham Hotspur in het duel met Arsenal. De spits keert na blessureleed weer terug en verdringt Vincent Janssen uit de basis. Bij Arsenal krijgt Alex Iwobi de voorkeur boven Olivier Giroud.

Veel wijzigingen bij Arsenal zondagmiddag. Arsene Wenger heeft zijn elftal op vijf plaatsen gewijzigd ten opzichte van de Champions League-wedstrijd tegen Ludogorets Razgrad. Nacho Monreal keert net als Theo Walcott weer terug na een blessure. Zij spelen voor Kieran Gibbs en Aaron Ramsey. Petr Čech neemt de plaats onder de lat in en David Ospina, die in de bekertoernooien het doel verdedigt, zit weer op de bank. Héctor Bellerín neemt de plaats in van Carl Jenkinson in.

Mauricio Pochettino kan weer beschikken over topspits Kane. De topscorer van vorig seizoen is weer fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Dat is geen goed nieuws voor Janssen, want hij heeft er weer een extra concurrent bij. Dele Alli, van de week nog actief tegen Bayer Leverkusen, is niet van de partij. Verder zijn er zondagmiddag basisplaatsen voor Kevin Wimmer en Danny Rose. Zij vervangen de geblesseerden Ben Davies en de geschorste Moussa Sissoko.

Volg het duel tussen Arsenal en Tottenham Hotspur hier live.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner