07.11.2016 13:46

Gündoğan lovend over City-spits Agüero

İlkay Gündoğan heeft enkel lof voor Sergio Agüero. De Argentijnse aanvaller van Manchester City staat naar verluidt in de belangstelling van Real Madrid en Paris Saint-Germain, maar de Duitser denkt dat Agüero bij Manchester City zal blijven.

"Ik denk dat Sergio bij Manchester City blijft, zonder twijfel", aldus de Duitse middenvelder van The Citizens tegenover The Mirror. "Hij is ontzettend goed. Ik heb het geluk gehad dat ik bij Borussia Dortmund met Robert Lewandowski heb mogen samenspelen en nu deel ik de kleedkamer met Sergio."

"Lewandowski is natuurlijk een stuk groter, maar ze zijn allebei ontzettend sterk en moeilijk van de bal te krijgen", vervolgt Gündoğan zijn verhaal. "Sergio is een doelpuntenmachine. Als hij een kans krijgt, dan is het negentig tot 95 procent zeker dat hij scoort. Sergio is heel erg belangrijk voor ons", aldus de middenvelder, die Agüero onlangs niet zag scoren tegen FC Barcelona (3-1 overwinning). "Hij scoorde weliswaar niet tegen Barcelona in de Champions League, maar hij werkte ontzettend hard voor het team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner