07.11.2016 15:41

Ibrahimović focust zich op meer doelpunten

Na zes wedstrijden zonder treffer wist Zlatan Ibrahimović eindelijk weer het net te vinden, maar twijfelen aan zijn eigen capaciteiten deed hij nooit. In het gewonnen duel met Swansea City (3-1) scoorde de spits er twee en daar was hij maar wat blij mee.

"Het is goed om weer te scoren. Ik ga gewoon door en de kansen komen vanzelf", meldde de spits tijdens de persconferentie. "Ik heb wat pech gehad in bepaalde wedstrijden, maar de goals komen altijd weer. Ik ben nu vijftien jaar prof en heb altijd gescoord en zal ook altijd blijven scoren. Ik weet hoe het werkt. Ik heb me geen moment zorgen gemaakt."

De hunkering naar doelpunten is bij de aanvaller nog lang niet afgelopen. "Ik blijf het altijd proberen, mijn focus ligt op het maken van meer doelpunten." De oud-speler van Ajax scoorde de 25.000ste goal in de Premier League sinds de oprichting in 1992. "Daarvan was ik niet op de hoogte. Ik dacht dat ik zelf 25.000 keer gescoord had", lachte Ibrahimović. De teller van de superster staat na elf Premier League-duels op zes goals

Manchester United staat momenteel op een zesde plaats, met acht punten achterstand op aartsrivaal Liverpool FC. Toch gaat de Zweed voor het hoogst haalbare. "Hopelijk keert iedereen gefocust terug na de interlandperiode. Als we twee, drie, vier wedstrijden op rij kunnen winnen, is het vertrouwen weer helemaal terug. We zitten als team nog niet op honderd procent. We proberen de geleden schade in te halen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner