08.11.2016 09:47

Ibrahimović baalt van missen Arsenal-thuis

Zlatan Ibrahimović is ontevreden tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (23-10-2016).
Zlatan Ibrahimović is ontevreden tijdens het competitieduel Chelsea - Manchester United (23-10-2016).

Zlatan Ibrahimović was het afgelopen weekend tweemaal trefzeker tijdens het competitieduel met Swansea City (3-1 overwinning), maar de Zweedse aanvaller liep tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen aan en mist het duel met Arsenal.

Ibrahimović kreeg dit seizoen al vier gele kaarten in de competitie, terwijl hij ook in de League Cup werd bestraft met een gele kaart. "Weet je wat het is? Elke keer als ik mijn eigen spel probeer te spelen, door mijn fysiek te gebruiken, krijg ik een gele kaart", vertelt Ibrahimović aan MUTV. De aanvaller kreeg uitleg van scheidsrechter Neil Swarbrick, maar de Zweed was in de 76e minuut te moe om te luisteren. "Ik weet niet wat de scheidsrechter zei, ik was denk ik te moe en heb hem niet gehoord". 

De aanvaller moet na de interlandperiode de wedstrijd tegen Arsenal missen. "Het is wat het is. In Engeland is voetbal fysiek. Ik moet het gewoon accepteren. Ik moet een professional zijn. Het spijt me dat ik ben geschorst voor de volgende wedstrijd. Ik zou willen dat het niet zo was, want het is een wedstrijd die ik heel graag wil spelen. Maar ik heb geloof in mijn ploeggenoten en het team. Ik denk dat ze het ook zonder mij kunnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner