12.11.2016 12:10

PSV moet Guardado drie tot vier weken missen

PSV moet hopen dat het Andrés Guardado nog voor de winterstop kan inzetten, nadat de Mexicaan een blessure opliep bij het nationale elftal. De middenvelder kampt met een hamstringblessure en staat weken aan de kant.

In de wedstrijd tegen de Verenigde Staten viel de PSV'er al na een klein half uur spelen uit met de kwetsuur. Na de wedstrijd gaf Guardado aan dat hij verwacht drie tot vier weken uit de roulatie te liggen. Als deze voorspelling klopt, is het niet aannemelijk dat Guardado nog in actie komt tijdens het Champions League-seizoen. Begin december speelt PSV de laatste groepswedstrijd tegen FK Rostov.

Guardado lijkt zich met zijn herstel te moeten richten op de laatste wedstrijd voor de winterstop. Vlak voor de rust in de Eredivisie speelt PSV de topper tegen Ajax in de Amsterdam ArenA. Guardado miste dit seizoen bijna geen enkele wedstrijd van PSV, de Eindhovenaren staan momenteel derde in de Eredivisie, maar zijn al uitgeschakeld in het kampioenenbal. Wel mag de club nog hopen op een vervolg in de Europa League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner