12.11.2016 21:59

"Notts County nog slechter dan pubteam"

John Sheridan steekt zijn woede niet bepaald onder stoelen of banken.
John Sheridan steekt zijn woede niet bepaald onder stoelen of banken.

John Sheridan, trainer van Notts County, heeft keihard uitgehaald naar zijn team na afloop van het verloren duel met Blackpool (4-0). De trainer beweert dat zijn team niet eens van een pubteam wint, gezien het spelbeeld op zaterdag.

“We speelden als dwazen”, vertelt Sheridan in harde woorden na afloop tegenover BBC Radio Nottingham. “Zelfs een pubteam kan van ons winnen. Als we net zo spelen als vandaag, dan gaan we dinsdag niet zomaar even winnen. Ik heb nu al meer dan vijfhonderd wedstrijden als manager erop zitten, maar dit was de allerergste nederlaag uit mijn carrière.”

Het werd volgens de uitgesproken manager ‘slechts’ 4-0 in Blackpool. Snijders moest negentig minuten vanaf de bank toekijken hoe zijn ploeggenoten het onderspit delfden. “Het had zomaar zeven of 8-0 kunnen zijn voor Blackpool.”, vertelde de manager die zich verontschuldigde tegenover de afgereisde supporters. “Na afloop zijn er harde woorden gevallen in de kleedkamer, ja. Het klinkt hard, maar dit kan geen enkele manager accepteren.  Als ze zichzelf niet willen verbeteren, dan winnen we geen enkele wedstrijd meer dit seizoen. Het was een afgang.”

Toch zag Sheridan nog één lichtpuntje na afloop van de afgang in Blackpool. Alan Smith, de voormalig international van Engeland en spits van Manchester United, was de enige waar volgens de trainer dreiging van af kwam. “Hij is de enige in de selectie die vandaag een beetje inzet toonde.”

Notts County presteert, ondanks de kritiek van Sheridan, boven verwachting dit seizoen in League Two. De ploeg staat op een keurige achtste plaats, vlak achter de plaatsen die recht geven op play-offs voor League One. Dinsdag speelt Notts County een replay tegen de amateurs van Boreham Wood. De winnaar gaat door naar de tweede ronde van de FA Cup. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner