16.11.2016 14:45

De Kruijff nieuwe technisch manager NEC

Edwin de Kruijff is per direct aangesteld als de nieuwe technisch manager van NEC Nijmegen. De Kruijff heeft in Nijmegen een contract tot het einde van het seizoen getekend. De nieuwe technisch manager neemt plaats in het technisch hart van NEC en stuurt de staf van het eerste elftal, de staf van de Voetbal Academie NEC/FC Oss en de scouting aan. Daarnaast neemt hij natuurlijk de transferzaken rondom het eerste elftal op zich.

"Ik ben ontzettend blij met de kans om NEC, samen met de huidige staf en medewerkers, een stap verder te helpen en gezamenlijk de strategie te bepalen voor de komende periode waarbij de focus natuurlijk ligt op de sportieve doelstelling: handhaving", aldus De Kruijff op de clubsite van de Nijmegenaren.

Bart van Ingen, algemeen directeur van NEC, is positief over De Kruijff. "Met Edwin halen we iemand binnen onze organisatie met veel ervaring en een groot netwerk binnen de voetbalwereld. Hij heeft bij de Vereniging van Contractspelers jarenlang spelers persoonlijk begeleid en geholpen met contractbesprekingen en bemiddeling. Bij FC Utrecht heeft hij aan de andere kant van de tafel gezeten en ruimschoots ervaring opgedaan met de aansturing van een voetbalorganisatie en het doen van transfers."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner