16.11.2016 16:19

RKC geeft Belgische verdediger een contract

Kenneth Paal (r.) houdt Mohamed Mezghrani (l.) van zich af tijdens de wedstrijd RKC Waalwijk - Jong PSV. (30-09-2016)
Kenneth Paal (r.) houdt Mohamed Mezghrani (l.) van zich af tijdens de wedstrijd RKC Waalwijk - Jong PSV. (30-09-2016)

Mohamed Mezghrani heeft bij RKC Waalwijk zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2018 gezet. De 22-jarige Belgische verdediger kwam afgelopen zomer over van KFC Duffel en sloot in eerste instantie aan bij Jong RKC Waalwijk.

"Mohamed is de eerste speler uit ons tweede elftal die een contract tekent", vertelt RKC Waalwijk-directeur Remco Oversier op de clubsite van de Waalwijkers. "Iets waar zowel hij als wij trots op mogen zijn. Dit laat nu al de waarde van dit team zien. Er is bij RKC Waalwijk veel perspectief voor talentvolle spelers om de stap naar het eerste elftal en dus het betaalde voetbal te maken. Met Mohamed binden we niet alleen een talentvolle speler, maar ook een jongen die elke dag opstaat met de intentie om beter te worden. Een mentaliteit die perfect past bij het huidige RKC Waalwijk."

Mezghrani is een rechtsback, die ook als linksback uit de voeten kan. De Belgische verdediger heeft inmiddels twaalf officiële wedstrijden in het shirt van RKC Waalwijk achter zijn naam staan, daarin wist de mandekker nog niet te scoren. Naast KFC Duffel speelde Mezghrani in het verleden ook voor KV Turnhout.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner