17.11.2016 11:34

Rodgers eens met kritiek Mario Balotelli

Mario Balotelli is gefocust tijdens het competitieduel SM Caen - OGC Nice (06-11-2016).
Mario Balotelli is gefocust tijdens het competitieduel SM Caen - OGC Nice (06-11-2016).

Mario Balotelli noemde Brendan Rodgers onlangs de slechtste trainer die hij heeft gehad en de Noord-Ier is het eens met de Italiaanse spits. De huidige trainer van Celtic was tijdens het seizoen 2014/2015 trainer van Balotelli bij Liverpool.

"Hij heeft waarschijnlijk gelijk", aldus Rodgers tegenover talkSPORT. "Ik was niet in staat om een band met Mario te creëren. Hij kwam ons pas op het allerlaatste moment versterken. Het was een gok om hem binnen te halen. We hoopten dat hij zijn talent bij ons zou etaleren, want iedereen weet dat hij veel potentie heeft. Om eerlijk te zijn heeft hij zijn best gedaan op het veld, maar het werkte gewoon niet."

"Het is een goede jongen, een geweldige vent", vervolgt de coach. "Maar als hij de intensiteit die hij buiten het veld heeft ook op het veld zou gebruiken, dan kan hij één van de beste spelers ter wereld worden. Maar op het veld heeft hij dat bij Liverpool nooit laten zien. Het was een moeilijk seizoen voor ons. Maar ik hoop dat hij nu op zijn plek is bij zijn nieuwe club. Dit is misschien zijn laatste kans om er wat van te maken. Ik hoop dat het goed komt met hem." 

Balotelli speelt tijdens het huidige seizoen voor OGC Nice en staat na zes competitiewedstrijden op zes treffers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner