17.11.2016 12:09

Sánchez twijfelgeval voor duel met Man United

Het is vooralsnog onduidelijk of Arsenal zaterdagmiddag een beroep kan doen op Alexis Sánchez. De Chileen zou een hamstringblessure hebben opgelopen, maar kwam in de nacht van woensdag op donderdag toch in actie namens Chili tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Uruguay (3-1 overwinning).

Ondanks het feit dat Sánchez zou kampen met een hamstringblessure kwam hij 84 minuten in actie namens Chili. De aanvaller van Arsenal was tevens belangrijk voor zijn land, want hij nam de 2-1 en 3-1 voor zijn rekening. Zaterdagmiddag speelt Arsenal op Old Trafford tegen Manchester United. Héctor Bellerín is in ieder geval niet inzetbaar voor The Gunners en Arsenal-trainer Arsène Wenger twijfelt ook over de inzetbaarheid van Sánchez.

"Hoe erg zijn blessure was, weet ik niet", vertelt de Fransman tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met The Red Devils. "We moeten vertrouwen op de medische staf van Chili. Ik zal hem morgen zien en dan zullen we bekijken of hij in de wedstrijdselectie kan worden opgenomen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner