17.11.2016 20:10

Gerrard als trainer gelinkt aan derdeklasser

Een terugkeer naar de Premier League zit er vanwege het Liverpool-verleden van Steven Gerrard niet in, maar de middenvelder kan als trainer terugkeren naar Engeland. Milton Keynes Dons uit de League One wordt gelinkt aan de 36-jarige voetballer.

Gerrard speelde ruim zevenhonderd wedstrijden in dienst van Liverpool, voordat hij in 2015 naar Los Angeles Galaxy in de Verenigde Staten vertrok. De Engelsman gaf direct na zijn vertrek al aan dat hij nooit zou terugkeren naar de Premier League om voor een concurrent van Liverpool uit te komen. MK Dons geeft mogelijk een andere kans om terug te keren naar Groot-Brittannië.

De club op het derde voetbalniveau van Engeland staat sinds vorige maand onder leiding van interim-trainer Richie Barker, die aan het roer kwam te staan nadat Karl Robinson werd ontslagen. De zoektocht is in volle gang en volgens de BBC heeft MK Dons de stoute schoenen aangetrokken door Gerrard te benaderen. De oud-speler van Liverpool twijfelt nog over het voortzetten van zijn carrière.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner