17.11.2016 22:25

Supporters zetten mooie actie voor Vilhena op

Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax toont het publiek van de Rotterdammers een prachtig spandoek in De Kuip. (28-10-2015)
Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en Ajax toont het publiek van de Rotterdammers een prachtig spandoek in De Kuip. (28-10-2015)

Voor de wedstrijd Feyenoord - PEC Zwolle komt de supportersvereniging van de thuisploeg met een mooie sfeeractie voor Tonny Vilhena. De middenvelder van de Rotterdammers verloor onlangs zijn moeder en om hem een hart onder de riem te steken wordt er een speciale actie opgezet.

"Enorm veel supporters hebben de afgelopen weken bij FSV De Feijenoorder en Feyenoord aangegeven dat ze iets zouden willen doen voor de familie Vilhena. De vereniging heeft eerst aan de familie Vilhena gevraagd of een dergelijk gebaar op prijs wordt gesteld. Dat blijkt zo te zijn", bevestigt de supportersvereniging van de Eredivisie-koploper.

"FSV De Feijenoorder is in goed overleg met Feyenoord overeengekomen dat er aanstaande zondag – bij hoge uitzondering – sterretjes in het stadion gebruikt mogen worden op de gele zijde (een tribunedeel in De Kuip achter het doel, red.). We willen deze sterretjes bij opkomst van de spelers ontsteken. Op deze manier hopen we de familie Vilhena een mooi gebaar te kunnen schenken als eerste afsluiting van deze moeilijke tijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner