18.11.2016 16:32

Hake: "Tegenstanders benaderen ons anders"

FC Twente werd voorafgaand aan het seizoen beschouwd als een mogelijke degradatiekandidaat, maar het team van René Hake staat na twaalf wedstrijden op een meer dan verdienstelijke zesde plaats. Hake merkt dat de tegenstanders meer rekening houden met de kwaliteiten van de Tukkers

"De laatste weken hebben we minder 'open' wedstrijden gespeeld, dat ook omdat tegenstanders ons op een andere manier benaderen. We krijgen te maken met andere weerstanden en dan moet je eerder beslissend zijn, nog meer kwaliteit leveren om het verschil te maken", vertelt Hake op de clubwebsite van FC Twente.

De club uit Enschede treft zondag FC Utrecht. De clubs kwamen elkaar eerder ook tegen in het bekertoernooi. De Domstedelingen wonnen toen met 1-3. "Utrecht is aan een goede serie bezig, na die bekerwedstrijd is het alleen maar beter gegaan", zegt Hake. "Utrecht speelt graag compact en voorin hebben ze veel kwaliteit. Nacer Barazite was bij hen in de eerste wedstrijden van het seizoen een beetje de missing link, sinds hij speelt is er een stijgende lijn bij Utrecht. Veel gevaar komt bij hem vandaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner