19.11.2016 20:15

Real Madrid gehavend van start in derby

Real Madrid wordt in de derby tegen Atlético Madrid geteisterd door blessures. Er waren al vraagtekens omtrent het meespelen van een vijftal spelers, van hen staat er slechts één aan de aftrap in het Vicente Calderon. 

Vooraf was de vraag of Pepe, Sergio Ramos, Casemiro, Mateo Kovačić  en Karim Benzema wel wedstrijdklaar zouden zijn. Enkel Kovačić kan van start in de topper, terwijl Ramos en Benzema op de bank zitten. Pepe en Casemiro zullen zaterdagavond geen rol van betekenis spelen in de poging die de ploeg van Zinédine Zidane zal ondernemen om de koppositie te verstevigen. 

Bij Atlético waren er vooraf minder vragen over de opstelling, waarin zich dan ook niet veel verrassingen bevinden. Voorin moeten Yannick Ferreira-Carrasco, Fernando Torres en Antoine Griezmann ervoor zorgen dat Atlético de aansluiting met de Spaanse top hervindt. Aangezien FC Barcelona eerder op de zaterdag punten liet liggen, kan de ploeg van Simeone tijdens de laatste Madrileense derby in de competitie in het huidige stadion inlopen op de beide voornaamste titelpretendenten. 

De wedstrijd begint om 20:45 en is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner