20.11.2016 12:27

Update: Van Hyfte niet fit genoeg om te spelen

John van den Brom voert voor het duel tegen Roda JC geen wijzigingen door ten opzichte van de wedstrijd tegen Ajax, terwijl ook Roda JC-trainer Yannis Anastasiou dezelfde elf namen als tegen PEC Zwolle in de basis posteert.

Daarom krijgt spits Robert Mühren, normaliter spits, weer een basisplaats op het middenveld. De Volendammer zal kort achter Wout Weghorst opereren, terwijl Levi García en Alireza Jahanbakhsh de vleugelspelers zijn. Dat betekent wederom slecht nieuws voor Iliass Bel Hassani en Joris van Overeem. Zij zijn veroordeeld tot een plaats op de bank. Derrick Luckassen, Stijn Wuytens en Ben Rienstra vormen namelijk de middenlinie.

Ook Anastasiou ziet geen reden om zijn formatie aan te passen. De Griekse oefenmeester is tevreden over de resultaten van de afgelopen weken, zijn ploeg verloor immers al vier wedstrijden op rij niet meer. Dat betekent dat Nathan Rutjes, Mitchel Paulissen en Daniel De Silva, geregeld basisspeler, wederom genoegen moeten nemen met een plaats op de bank. De Cyprioot Nestoras Mitidis is de spits van de ploeg uit Kerkrade.

Célestin Djim maakt bij Roda JC zijn debuut op de bank. De 21-jarige Belgische buitenspeler kwam over van FC Porto B.

Update: 20-10-2016: 12:26:
Tom Van Hyfte is niet fit genoeg om te spelen. De aanvoerder van de ploeg uit Kerkrade moest de warming-up staken met een hamstringblessure en zal daarom niet in de basis starten tegen AZ Alkmaar. De aanvallende middenvelder wordt vervangen door Daryl WerkerOok Daniel De Silva is in de warming-up afgehaakt. De middenvelder zat op de bank, maar zal daar dus niet gaan plaatsnemen.

De wedstrijd is vanaf 12.30 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner