20.11.2016 12:01

Pröpper treurt: "Zat geen fantasie in ons spel"

Davy Pröpper verlaat zichtbaar chagrijnig het veld. PSV loopt tegen Willem II opnieuw averij op in de titelrace. (19-11-2016)
Davy Pröpper verlaat zichtbaar chagrijnig het veld. PSV loopt tegen Willem II opnieuw averij op in de titelrace. (19-11-2016)

PSV kwam zaterdagavond niet verder dan een doelpuntloze remise in de uitwedstrijd tegen Willem II. Middenvelder Davy Pröpper liet na afloop weten dat zijn ploeg fantasieloos voetbal had gespeeld. Het kampioenschap zet hij echter nog niet uit zijn hoofd.

De landskampioen van afgelopen seizoen speelde ondermaats in het Koning Willem II Stadion. "Daar ben ik het mee eens, op een kwartiertje na waarin je aardig wat kansen krijgt", vertelt Pröpper aan Omroep Brabant. "Hoe dat kan? We speelden in een te laag tempo. Er zat geen fantasie in ons spel. Qua resultaat is het natuurlijk niet de eerste keer, maar wel qua spel. Het gebeurt té vaak dat we punten verspelen."

Feyenoord kan zondag de voorsprong op PSV vergroten tot zes punten. De stemming in de kleedkamer van de Eindhovenaren was logischerwijs niet al te best. "Een aantal jongens heeft zich laten horen. Dat gebeurt vaker, zeker na zo'n wedstrijd waarin je weinig aanspraak maakt op de winst", zegt Pröpper, die blijft geloven in een nieuw kampioenschap voor PSV. "De doelstelling blijft staan, maar we zullen wel eerst bij onszelf te rade moeten gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner